Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

 

 

 

Onze werkwijze

Stap 1: Ons kantoor maakt een inventarisatie en vraagt offertes op

Met de inventarisatie maken we online een 3D-model van uw huis en berekenen de slimste oplossingen, inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. Als u dat prettig vind doen we dat samen bij ons op kantoor, bij u thuis of zelfs online!

Op basis van de inventarisatie ontvangt u diverse offerten voor de voorgestelde maatregelen.

Stap 2: Check financiering

Als u uw huis wil verduurzamen en u heeft onvoldoende eigen middelen, kunt u een lening afsluiten. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan bij Lenaers Financieel Advies & Planning op de volgende manieren:

  • Hypotheek
  • Energiebespaarlening (voor bestaande bouw, nieuwbouw en VvE’s)
  • Groene leningen
  • Duurzame Monumenten-Lening
  • Duurzaamheidslening

Stap 3: Check bij u thuis

Bent u akkoord met de offerte? En is de financiering rond? Dan schakelt Lenaers Financieel Advies & Planning, samen met  Box Duurzaam een installateur voor de meeste producten in voor nog een laatste check bij u thuis, waarmee u verzekerd bent van maatwerk en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Stap 4: Vakkundige installatie

U kiest zelf een geschikte dag voor de installatie, waarbij Box Duurzaam zorgt dat het duurzame product binnen een dag geïnstalleerd wordt.

 

Één aanspreekpunt, ook voor teruggave subsidies

Box Duurzaam onderhoudt de contacten met alle installateurs. Hij maakt afspraken met de aannemer, de installateur en de glaszetter en zorgt dat de werkzaamheden goed en op tijd afgerond zijn.

Ook vraagt Box Duurzaam de ISDE subsidies voor u aan!

Nazorg

Ook na afronding van de werkzaamheden blijft Box Duurzaam betrokken. Wij informeren bij u of u tevreden bent met de genomen maatregelen en wij blijven ook na installatie uw centrale aanspreekpunt. Desgewenst verzorgt Box Duurzaam ook het onderhoud of de service van de door u genomen maatregelen. 

 

Maak uw keuze!

Lenaers Financieel Advies & Planning

Onze organisatie is als Aangesloten Instelling verbonden aan de Centrale Organisatie Financieel
Zeker.

  • Kifid: 300012172
  • AFM: 12016626
  • KVK: 74990314
  • BTW: NL00118298112.B.46

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

Lenaers Financieel Advies & Planning
Struukskensweg 5
6061 GE Posterholt

 06 54 33 80 98
 info@pladvies.nl

 

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en missie. Die hebben samen alles te maken met het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance noemen ze dat bij Financieel Zeker.